Какво се включва в пълното почистване на жилището ви

home, sofa, living room

Това е един от най-често задаваните въпроси, и днес решихме да адресираме темата като се задълбочим в това какво представлява цялостното почистване на дома. За ваше улеснение, сме разделили обяснението на различните зони, за да можете по-добре да намерите нужните данни.

Цялостното почистване – ето как става

Тъй като абсолютно цялостното почистване на дома може да отнеме дълго време, често нашите клиенти получават плат за почистване, в които разпределяме работата в рамките на няколко дни. Целият процес започва отгоре-надолу, за да се гарантира пълната хигиена на вашият дом.

Почистване на стени + таван

Като едни от най-големите повърхности в един дом, стените и таваните рядко биват почиствани, тъй като това може да отнеме много време. Това от което се почистват е прах, петна от пръсти и капки от разлети газирани напитки – често услугата се ползва от домове, в които се пуши, там саждите от пушека остават и замърсяват най-видимите части на едно помещение.

Почистване на прозорци вътрешно + вътрешно

След почистването на стените идва и измиването на прозорците отвътре и отвън, в зависимост дали има нужда. Ако външната част е трудно достъпна, се използват други способи като алпинисти или вишка, която по-безопасно и ефикасно да постигне кристален ефект.

Самото почистване на прозорци се грижи и за самите уплътнения на дограмата, тъй като тя става крехка с времето. Нашите специалисти използват препарати, които освен да премахват мръсотията и възстановяват и защитават уплътненията на вашата дограма.

Почистване на мебели + кухненска мебел

Почистването на мебелите в един дом варира в своята трудност и времеемкост. Това колко бързо ще извършим тази процедури, главно се влияе от тапицерията на мебелта, нейната текстура и цветовете от които е направена тя. Видяхте вече какви са проблемите с петната от кафе.

При меката мебел се изисква изпиране, което да премахне освен натрупалия се прах, така и петна от домашни любимци, храна и други произходи. Почистването на мебели и в кухнята, като вратите на шкафовете, дръжките, горната част на шкафовете и полагането на хартия за улавяне на праха, са една малка част от целия процес.

Почистване на под и подови настилки

След мебелите, стените и прозорците, идва реда и на пода, той е логически последен, тъй като там ще попаднат всички други мръсни частици от предходните места. За различните подови настилки, ние използваме различни подходи.

При почистването на ламинирания паркет или дюшеметата се използва специална смес, която освен да премахне мръсотията се използва, за да съживи повърхността им и да им зададе по-искрящ и нов вид. Другите подови настилки като килимите и мокетите, изпираме с помощта на вакуумна прахосмукачка, чиято роля е цялостно да извлече мръсотията и петната от дълбочина.

Миене на баня

Като една от най-ползваните части от дома, банята и тоалетната изискват допълнително внимание. Наличието на влага създава условията за развитието и култивирането на живи организми като мухъл и плесен, които не само да създадат усещането на нехигиеничност, но и дори да ви навредят.

Нашата роля с цялостното почистване на вашата баня, отгоре-надолу, е да премахне всички петна, следи от варовик, стечки и да оставим всички искрящо чисто. Това включва миене на душ кабини, вани, стъклени стени, самите стени, тавана и всички други аспекти на една домашна баня.

Реално, със Zoom-Clean.eu, вие получавате един цялостен подход, намерен на едно място, с намалена цена за по-големи ангажименти.