Почистване на домове

Ако желаете чистота и уют, но не искате да прекарате свободното си време в чистене на дома си, то тогава услугите на ZOOOM Clean са точно за вас. Ние предлагаме  почистване на домове и апартаменти за районите на Плевен, София, Враца, Велико Търново и сме професионалисти в това.

ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ НА ЖИЛИЩА

Независимо дали сте в къща или апартамент, ващето желание е дома да е чист. Ние предлагаме пълен набор от услуги, на разумни цени, за да постигнете желаната цел. Независимо дали става дума за еднократно основно почистване на дома или за абонаментно обслужване на апартамента ви, ние се отнасяме еднакво безкомпромистно към качеството, което предлагаме.

Можете да разчитате на нас и ако се налага да се почисти след ремонт или да се изхвърлят старите и непотребни вещи от мазето на дома или апартамента ви.

почистване на апартамент
почистване на мебели в къща
почистване на прах от мебели

ЦЕНИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ - ДОМОВЕ(АПАРТАМЕНТИ & КЪЩИ)

Цената за почистване на различни обекти – къщи и апартаменти зависи от квадратурата, посоченото от вас време за извършване на дейността ( работен или почивен ден) и степента на замърсяване.

Услуга Цена
Почистване на мивки, тоалетни чинии 2,00 лв/бр
Почистване на вани, джакузита, душ кабини 8,00 лв/бр
Комплесно почистване на баня 52,00 лв/бр
Забърсване на прах от мебели и первази, измиване на ключове, контакти, радиатори и др. 5,00 лв/човекочас
Комплексно почистване на апартамент 2,50 – 3,50 лв / м2
Хамалски услуги (изхвърляне на строителни отпадъци,почистване на мазета) 8,00 лв/човекочас

ОТСТЪПКИ ЗА НАШИ КЛИЕНТИ

ПРИ ПО-ГОЛЕМИ АНГАЖИМЕНТИ

ДОБАВКИ ВЪРХУ ОСНОВНАТА ЦЕНА

ПРИ СПЕЦИФИЧНИ УСЛОВИЯ

*При абонаментно почистване на домове и сключване на договор с голяма отстъпка от основната цена.

АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ

почистване на баня от професионална фирма

Ние ви предлагаме възможност да се възползвате от нашите услуги на абонаментен принцип. Предимствата на това са че вие ще можете да разчитате на качествено и бързо почистване, в предварително уговорено и удобно за вас време за дълъг период напред. Така ще сте сигурни че винаги домът ви ще е чист и подреден.

АНТИБАКТЕРИАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Най- често в нашите жилища съществуват микроорганизми , които са невидими за нашето око. Те живеят сред нас, хранят се от нас и причиняват вреди, които са трайни и необратими. Най често срещания микроорганизъм в средата в която живеем е домашния АКАР. Това са малки паякообразни животни които виреят в тъй наречен домашен прах в нашите домове.

За да премахнем акарите от вашия дом ние излозваме почистващата система Rainbow. Тя е поредната стъпка в еволюцията на  революционната система при домашното почистване. Rainbow е основана на принципа „Мокра прахта не лети”,  използва иновативна филтрираща система, базирана на вода, за ефективно премахване на прах и мръсотия от дома ви.

За да сме сигурни в качеството на почистването ние използваме и системата за почистване с пара. Това позволява да се премахнат наслоени мръсотии по стени и мебели, без да се използват химически продукти, които да повредят повърхностите.

прахосмукачка за антбактериално почистване Рейнбоу

ПОЧИСТВАНЕ НА ЖИЛИЩА - ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА ZOOOM CLEAN

Когато изберете ZOOOM Clean за професионално почистване на ващия дом, вие може да сте сигурни в качеството на работата ни, защото сме екип от професионалисти, доказали се с времето. Използваме само екологични материали и професионална техника

ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ ОТ ZOOM-CLEAN.EU

Насладете се на свободното си време с любимите си хора с услугата за почистване на домове, апартаментни и къщи от zoom-clean.eu

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)

С наемането на фирма за почистване в Плевен или някой от другите градове в които оперираме, вие получавате няколко предимства – повече свободно време, качествено обслужване, отговорност към детайлите от професионалити в сферата. Ние използваме професионални машини, които почистват по-добре и качествено от стандартните такива.


Това включва всичко в дома ви, което се нуждае от почистване – подови настилки, прозорци, мебели, щори, кухненски уреди, тавани и т.н Предлагаме почистване във всяко помещение на вашия дом.

Ние използваме само вискокачествени и екологични препарати – без употребата на вредни химикали. Предлагаме и услугите антибактериално почистване, почистване с пара, почистване с праосмукачка Rainbow.

В качеството на предлаганата услуга – никава. Преимуществата на абонаментното обслужване са в цената и повторяемостта на действията. Вие знаете че може да разчитате на нас на определен интервал от време, за да поддържате дома си чист и уютен.