Често наричат индустриалното почистване “необикновено”, заради своята специфичност, трудоемкост и нуждата от специализирана техника. Професионалния екип на фирма Zooom знае как да справи с него, благодарение на своя дългогодишен опит и професионален подхода към всеки отделен клиент.
Независимо какво произвеждате, доверете се на нас професионалистите.

Ние от фирма Zoom изработваме  индивидуален строго специфичен план за почистване, който е в пълно съответствие с всички правни норми и желания на нашите клиенти.

Услугите които нашата фирма предлага са:

1. Ежедневно почистване и поддържане на перфектна чистота във вашите складове и производствени халета, чрез изключително мощни и строго професионални/специализирани машини.

2. Основно периодично почистване – благодарение на нашите мощни машини могат да се  отстраняват стари наслоявания в резултат на производствения процес: следи от мотокари и електрокари и друг вид използвана техника.

3. Височинно почистване – използваните методи са алпийски способ, скеле, или хидравлична платформа, благодарение на която се достигат и почистват труднодостъпни места – лампи, въздуховоди, тръби и т.н.

4. Професионално почистване на бензиностанции от наслоени масла и замърсявания по фасадите и козирките.

Доверете се на професионалистите, за да бъдете в сигурни ръце, а перфектната чистота във вашето производство ще бъде ежедневие.

Обадете се сега на 0887-45-02-09 или 0899-11-66-74 и специалист ще Ви обясни техниките и начините на почистване, които ние прилагаме при почистване на домове или офиси.