Почистване на фасади

Фасадите на сградите са трудни за достъпване и съответно за почистване. Съществуват и много сгради ссъ стъклени фасади, които са неотворяеми и по този начин са още по-трудни за почистване.

Ако и вие сте заложили при избора си на стъклените покрития и повърхности, трябва да сте наясно, че неразделна част от търговския вид на всяка сграда е и поддържането на нейната безупречна чистота.

Остарелите методи за почистване с изграждане на скеле са скъпи и трудни за изпълнение. Затова ZOOOM Clean предлага услугата височинно почистване на фасади по алпийски способ, хидравлични платформи и вишки.Ние ще почистим качествено вашата фасада, независимо от височина, наклон или замърсеност.

фасада на мол почистване
почистване на фасади
почистване фасада вътрешно

ПОЧИСТВАНЕ НА ФАСАДИ - КАК СЕ ПРАВИ

Всяка фасада изисква индивидуален подход за почистването и. Ние установяваме вида на замърсяването и избираме най-подходящия метод за почистване.

В зависимост от степента на замърсяване, вида на фасадата и нейната облицовка прилагаме различни техники за почистване.

Има различни начини за извършване на услугата:

  • Алпийски способ;
  • Хидравлични платформи;
  • Изграждане на скеле;
  • Излилзване на вишка.
Всеки различен способ има своите предимства и недостаъци. Нашата работа е да ви предложим най-удачния за вас вариант, за да постигнете качество на достъпна цена.
външно почиствана не фасади ЗУУУМ

ПОЧИСТВАНЕ НА ФАСАДИ - ЦЕНИ

Цената на услугата зависи от различни фактори – вида на фасадата, срока за изпълнение, големината на обекта и т.н.

Вишка, алпинисти или скеле в зависимост от сложността на изпълнението, степеннта на замърсеност и повърхностите за почистване /стъклена фасада, метална – еталбонд фасада, керамична или каменна фасада/ оферта след оглед на сградата 0.80 лв. до 1.65 лв. Оглед на обекта и изготвяне на оферта не се заплаща.

Обадете се сега на 0887-45-02-09 или 0899-11-66-74 и специалист ще Ви даде подробна информация.

chistene s vyje
витрини почистване

УСЛУГИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ФАСАДИ

измиване на стъклена фасада
почистване на стъклена фасада

ВИДОВЕ ФАСАДИ И ТЯХНОТО ПОЧИСТВАНЕ

Фасадите се различават в зависимост от облицовката, кояо е използвана. Те биват:

  • Каменни фасади – облицовани са с различни видове скали – варовик, гранит, мрамор, гнайс и много др. Най-подходящият начин за почистването им е с водоструйка. При наличие на набита мръсотия в дълбочината на фасадата се налага използването на почистващи препарати.
  • Окачени фасади – чистят се най-вече ръчно;
  • Стъклени фасади – почистването на стъклените фасади се извършва на ръка от специалисти. Използват се специални препарати за разтваряне на мръсотията, които се нанасят и измиват наслоената мръсотия. След това се нанася специален препарат, които да създаде филм върху повърхността, за да предпази стъклата на фасадата.
ПОЧИСВАНЕ НА ФАСАДИ ОТ ZOOM-CLEAN.EU

Имате затруднения с почистването на фасади или улуци - разрешете ги с услугата почистване на фасади от zoom-clean.eu

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)

Нашата препоръка е почистването да се извършва поне 2 пъти в годината. Така фасадата се предпазва и покритието и ще издържи по-дълго. Честотата зависи и от вида на фасадата – при стъклени фасади е препочъчително да се чистят по -често.

Да, ние се занимаваме и с т.н „обрушване на фасади“. Когато фасадата е стара и мазилката е напукана и опасна е необходимо нейното отсраняване. Ние разполгаме с професионални екипи, чиято работа е да обследват фасадата и да премахват опасните парчета, които могат да паднат от голяма височина.

Избора на начин за почистване зависи от вида на фасадата, нейното разположение и замърсяването и. Нашите специалисти ще извършат оглед и ще ви предложат най-добрия начин за справяне с проблема. Дали ще се използва вишка или хидравлична платформа, резултата ще е чиста и блестяща фасада, с която да се гордеете.