Почистване на прозорци

ИЗМИВАНЕ НА СТЪКЛА И ВИТРИНИ

Прозорците и витрините са първото, което клиента вижда в една сграда. Преди да пристъпи във вашия офис той си съставя мнения на база видяното. Именно затова чистотата на прозорците е ключова за всеки един бизнес.

Ако се намирате на оживена локация, то един от недостатъците е голямото количество прах и мръсотия, която се натрупва по ващите прозорци. Ежедневното почистване е трудна и ангажираща дейност.

Затова фирма за почистване ZOOOM Clean предлага услугата професионално измиване на прозорци и витрини. Използваме безвредни и екологични препарати, които да изчистят вашите стъкла и да ги накара да заблестят. Техниката ни на работа е изпитана в множество ситуации и доказана във времето.  Ние ви предлагаме блестящи витрини и прозорци на достъпна цена.

ЦЕНИ ЗА МИЕНЕ НА ПРОЗОРЦИ И СТЪКЛА

Услуга Цена
Стъкла с височина до 3 метра 0,40лв /м2
Стъкла с височина над 3 метра 0,75лв /м2
Миене на дограма 0,35лв /м
Алпинисти/Вишка/Скеле 1,25лв /м2
Почистване на хоризонтални външни щори 1,60лв /м2
Дограма и стъкла апартамент до 50 м2 РЗП 15,00лв
Дограма и стъкла апартамент до 70 м2 РЗП 25,00лв
Дограма и стъкла апартамент до 90 м2 РЗП 35,00лв

*Всички цени са ориентировъчни и са без добавен ДДС . Конкретни цени се определят след оглед на обекта и зависят от степентта на замърсеност, условия на труд,  количествата на площите за почистване и др.

ДОБАВКИ ВЪРХУ ОСНОВНАТА ЦЕНА

instrument za miene

ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ – ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ZOOOM CLEAN

В забързаното ежедневие последното, което искате е да прекарате почивния си ден в миене на прозорци. И не само това – има места, които са трудно достъпни и невъзможни за почистване без специална техника.

Затова ви предлагаме да заложите на професионализма. Нашите екипи са оборудвани с всичко необходимо за процеса – качествени препарати, техника и опит.

ПРЕДИМСТВА ДА РАБОТИТЕ С ФИРМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ

Услугите на професионалисти ви дават по-добра ефективност и по-добро качество, както и увереността, че всичко, което очаквате от нас ще бъде свършено в срок.

Ето някои от предимствата ни:

  • Висококачествена техника и качесто на използваните препарати;
  • Професионализъм при изпълнение на услугата;
  • Коректност и бързина;
  • Адаптивност – ние ще се съобразим с вашия график;
  • Достъпност – съотношение между качесто и цена за почистването на прозорци;
  • Възможност за намаляване на цената при сключване на договор за абонаментно почистване на прозорци
почистване на прозорец

КАЧЕСТВЕНО ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ

Почистването на прозорците не е желателно да се отлага , защото колкото повече време минава всички наслоени замърсявания проникват в структурата на стъклото и нанасят поражения, които после трудно могат да бъдат премахнaти.

При чисти прозорци вие ще имате повече светлина в дома или офиса си. Както знаем светлината е основен източник на ендорфин, т.е вие ще бъдете по – щастливи и доволни от живота. Затова изберете професионалистите от ZOOOM Clean за бързо и качествено почистване на дома или офиса.

ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ ОТ ZOOM-CLEAN.EU

Пуснете слънцето в своя дом с услугата почистване нa прозорци от ZOOM-CLEAN.EU