Пране на килими и мебели

ПРАНЕ НА КИЛИМИ

Килимите са тези, които се чистят най-трудно и дори и ежедневно почистване с прахосмукачка не може да премахне всичкия наструпан прах. Затова ние ви съветваме поне два пъти годишно да изпирате ващите килими, пътеки, одеала.

Услугата, която ние предлагаме, ще ви позволи да възстановите ващите килими до първоначалният им блясък и чистота. Ние използваме професионални машини и препарати, които ни позволяват не само да изчистим основно килима ви, но и да го освежим и ароматизираме.

Услуга Цена
Изпиране на мокети и килими на място 2,90 лв/бр

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ZOOOM CLEAN ЗА ПРАНЕ НА КИЛИМИ?

Ние предлагаме почистване и пране на килими, мокети и одеала с професионални машини. Знаем че вашето време е ценно, затова нашата услуга „пране на килими“ се предлага от врата до врата.

Просто трябва да се свържете с нас на телефон 0887 45 02 09 или 0899 11 66 74 , за да организираме вземането и транспорта на вашия килим.

Процеса на работа по изпиране е следният:

  • Килимите се изтупва първоначално с вибрационна тупалка, която да премахне твърди частици и натрупана мръсотия.
  • След това килимите се накисват в специален почистващ препарат, който съобразно големината им отпуска необходимото количество.
  • След това килимите се минават със специални миещи прахосмукачки, които имат специални четки, чиято функция е да премахнат замърсяванията както на повърхностн ниво, така и в дълбочина.
  • Прахосмукачките имат и функция за вакуумно изсмукване на замърсяванията.
  • След това килимите се изплакват с високо налягане, но така че да не се увредят тъканите им.
  • Последният етап от процеса е изсушаването на килимите. Ако не се направи правилно може да остане неприятна миризма. Професионалното изсушаване гарантира лек и дълготраен свеж аромат на чистия килим.

Когато сме готови и сигурни в резултата от изпирането на килима, ние го връщаме на адреса откъдето сме го взели с наш транспорт.

пране на килим
пране на килим с машина
пране на килим с прахосмукачка

ЦЕНИ ЗА ИЗПИРАНЕ НА КИЛИМИ

Всички цени са информативни и са без добавен ДДС . Конкретни цени се определят след оглед на обекта и зависят от степентта на замърсеност, условия на труд,  количествата на площите за почистване и др.

ПРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ

Всекидневната употреба на мебелите – дивани, канапета, холни гарнитури и други, води до постоянно натрупване на мръсотия и прах дълбоко в тъканите. Ежедневната и интензивна употреба на текстилните и кожени мебели изисква често почистване и пране, за да се предотврати захабяване, неприятен мирис и наличие на петна.
Прането на мека мебел осигурява чистотата и свежестта, която заслужавате, за да се чувствате комфортно.

За да се махне тази мръсотия ZOOOM Clean предлага услугата „пране на мека мебел“.

За да намерим най-доброто решение за почистването на вашите дивани ние изготвяме анализ и определяме най-добрият начин за постигане на целта. Повърхността се почиства със специална прахосмукачка, след което се третира с препарати, които премахват петна и дълбоко натрупаната мръсотия.

Услуга Цена
Изпиране на мека мебел – диван 3-ка 18,00 лв/бр
Изпиране на мека мебел – диван 2-ка 13,00 лв/бр
Изпиране на мека мебел – фотьойл 7,50 лв/бр
Изпиране на мека мебел – табуретка, стол 4,00 лв/бр/
Машинно измиване 1,50 лв / м2

Професионалното ни пране и почистване на мебели в София включва:

  • Пране на дивани и канапета;
  • Пране на табуретки, столове и фотьойли;
  • Пране на матраци.

Защо да изберете нас за почистването на вашите мебели?

Ние сме професионалисти и разполагаме с професионални машини и препарати, които няма да увредят повърхностите. Ние използваме доказани техники за постигане на реални резултати. След почистването вашите мебели ще изглеждатт и ухаят като нови.

ПРАНЕ НА КИЛИМИ И МЕБЕЛИ ОТ ZOOM-CLEAN.EU

Осигурете чистота и свежест на своите килими, мокети, одеала и мека мебел с услугата ни пране на килими и мебели.