Заслужава ли си да наемете компания за почистване

vacuum cleaner, vacuuming, cleaning

Един от най-често задаваните въпроси към цялата индустрия е дали изобщо има смисъл от професионалните услуги за почистване. В този текст ще отговорим на най-основния въпрос а именно – защо предлагаме тази услуга и какви са нейните ползи за различните ни клиенти.

Плюсовете и недостатъците при наемането на дружество за почистване

Хигиената е неотменна част от живота ни, тъй като правилната поддръжка на едно пространство ни предразполага към повече хармония в живота, както и по-добро здраве. За улеснение, тук ще разделим темата на двете и основни под-категории – услугата за домове и услугата за офиси и бизнеси.

Почистване на къщи

Повече и повече домакинства се обръщат към професионалните фирми за почистване на къщи или апартаменти, тъй като нямат време да се справят сами. Поддържането на един чист дом все пак изисква усилия и време, което много от живущите в големите градове, вече нямат.

С помощта на професионалисти като Zoom-Clean.eu, вие можете да отделяте време на всекидневните си задължения, без да се притеснявате за чистотата в дома си. В други случаи, активните домакинства с много живущи, се замърсяват лесно, и отлагането на почистването, може да доведе до развитието на алергии, а да не говорим и за дискомфорта.

Главният бонус, е че получавате чист дом, без да полагате усилията вие самите, като така се наслаждавате и на повече свободно време и на естетичната подреденост. В следващата ни статия можете да разберете как да премахнете петна от кафе.

В предишната си статия описахме как да се справите със замърсяванията на подови настилки – мрамор  или мозайка, но при всички положения е най-удачно да ни се доверите.

Почистване на офис пространства

Офис пространствата има две роли, да действат като център на действия на един бизнес, и да бъдат представителни пред потенциални клиенти. Наличието на малък до среден екип, означава, че ежеседмичното почистване на работното пространство е напълно наложим аспект от поддръжката на чистота.

Това, от своя страна, има други аспекти, от практични, до умствени. Практичният аспект се изразява в това, че ако използвате дадено офис пространство като представителство на вашата дейност, то би следвало то да бъде адекватно представително към нови клиенти или служители.

Умствения и емоционален аспект се изразява в това, че, като човешки същества, ние все пак имаме афинитет към хармонията, която чистотата много често олицетворява. Тази хармония води до спокойствие, а спокойствието е важен компонент на продуктивността.

Така, чрез нашите услуги, вие не само правите вашият офис по-представителен, но и значително по-продуктивен и приятен за обитаване и работене. Поради това, ние предлагаме както еднократни, така и абонаментни услуги за офис почистване в Плевен и София, както и в цялата страна, за да улесним вашето всекидневие.

Какви са недостатъците при наемане на компания за почистване

Основният недостатък за вас, е това, че трябва все пак да заплатите. Това е и причината много хора, все още да не са се обърнали към нас, тъй като ги притеснява дали реално си заслужават парите за услугата.

Това е реален въпрос, които бива да бъде адресиран, а не подмитан под чергата – това и винаги е била нашата цел като професионалисти. Това което ние ви предлагаме, е не само удобство, но и дългогодишен опит, благодарение на който можем да постигнем истинска чистота,  без значение дали се намирате в офис, апартамент или къща.

Именно нашият опит и педантичен подход към почистването на офиси и домове, ни превърнаха в едни от най-търсените и желани експерти в областта на почистващите услуги в големите градове.