Почистване на офиси

Работната среда има огромно значение за по-добрата продуктивност на работещите. Ако не искате да наемате хора, да се тревожите за качеството на работата им, тогава се обадете на ZOOOM Cleaning. Ние предлагаме основно почистване на офис площи. Услугата може да се извърши еднократно или на абонаментен принцип.

ФИРМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА БИСНЕС ПЛОЩИ - ЗАЩО ДА НАЕМЕТЕ

Наемането и управлението на хора, които да се грижат за чистотата във вашия офис може да е съпроводено с големи проблеми за организацията им, за закупуване на необходимите материали и т.н При работата с нашата фирма вие сключвате договор за почистване на офис, който ви гарантира качествено и бързо обслужване.

Нашите професионални екипи обхващат целия спектър от нуждите от почистване на един офис. Съобразявайки се с работно ви време, ние ще се грижим за чистотата и дезинфекцията на офис пространството.

Почистването на помещения, в които има постоянен човекопоток е трудна задача, която изисква добро планиране. Ние сме професионалисти в почистването на такъв тип офиси и можем да се справим с това предизвикателство и да изготвим план за почистване на разумна цена.

УСЛУГАТА ПО ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИС ПЛОЩИ - КАКВО ВКЛЮЧВА

В най-общия случай професионално почистване на офис включва следните дейности:

Предлагаме и други дейности, свързани с почистването на офис сграда, в зависимост от вашите конкретните изисквания.

почистване на офисни стълби
pochistena-konferentna-zala
pochistvane-na-parapet
profesionalno-pochistvane
preduprejdenie-za-mokyr-pod
chistene-asansior

АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ

Фирма Zooom Clean ви предлага професионално абонаментно поддържане на перфектна чистота във вашият офис, административна сграда, магазин и др. в най – удобно за клиента време и съобразявайки се с неговата дейност и конкретна спецификата на обекта. Свържете се с нас, за да Ви изготвим индивидуален график на базата на който да почистваме Вашият дом, офис или магазин.

Абонаментното почистване при нас може да включва:

ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ ОТ ZOOM-CLEAN.EU

Спестете своето време и ресурс като използвате услугата ни за абонаментно почистване на офис площи

ИНДУСТРИАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Индустриалното почистване често е определяно като “необикновено”, заради своята трудоемкост, специфичност и нуждата от използването на  специализирани машини и техника. Професионалния екип на фирма Zooom clean знае как да справи с него, благодарение на своя дългогодишен опит и професионален подхода към всеки отделен клиент.
Независимо какво произвеждате, доверете се на нас професионалистите.

Ние от фирма за почистване Zooom clean предлагаме  индивидуален специфичен план за почистването, който е в  съответствие с всички  норми и желания на клиентите ни.

Услугите които нашата професионална фирма предлага в областта на индустриалното почистване са:

  • Почистване и поддържане на идеална чистота във вашите производствени халета и складове, чрез професионални специализирани машини;
  • Основно почистване на определени предварително периоди – с нашите професионални машини могат да се  почистят и отстраняват стари натрупани наслоявания в резултат на нормания производствен процес на фирмата: следи от електро и мотокари, както и други видове използвана техника;
  • Т. н „височинно почистване“ – с различни методи за извършване на услугата –  алпийски способ, скеле, или хидравлични платформи, благодарение на които успяваме да  достигнем и почистим трудно-достъпни места – осветителни тела, тръби,  въздуховоди, и т.н;
  • Професионално почистване на бензиностанции от наслоени масла и замърсявания по фасадите и козирките.
ндустриално почистване на склад
почистване на хале с машина
почистване на хале със самоходна вишка
индустриално почистване

ПРЕДИМСТВА НА РАБОТАТА СЪС ZOOM- CLEAN.EU

Ако работите с нас вие може да сте сигурни, че ще получите най-доброто обслужване на разумна цена. Така ще имате възможност да се фокусирате върху основните дейности на компанията, а ние ще ви подобрим и поддържаме чистотата на офиса ви. Това ще ви позволи и да намалите допълнителните си разходи по поддръжка на работното помещение.

Допълнителни предимства, които ще получите при работата с нас са:

  • Използването на професионална почистваща техника;
  • Качествени и екологични почистващи препарати;
  • Качествено обслужване от професионалисти в сферата.

ПОЧИСТВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВНИ ПОМЕЩЕНИЯ - ЦЕНА

Цената за почистване се определя от различни фактори:

  • Големина на помещенията;
  • Честота на услугата – еднократно основно почистване или абонаментно почистване;
  • Време в което желаете да се почиства.

Обадете се сега на 0887-45-02-09 или 0899-11-66-74 и специалист ще Ви обясни техниките и начините на почистване, които ние прилагаме при почистване на бизнес сгради.

ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИС ПЛОЩИ ОТ ZOOM-CLEAN.EU

Осигурете на вашите служители чиста и спокойна атмосфера с услугата за почистване на офиси и бизнес сгради на zoom-clean.eu

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)

Почистването на офиси е комплексна услуга, която включва всички дейности по привеждане на ващия офис в безупречно състояние. Нашите професионални услуги включват миене на подови настилки, почистване на работни места, подреждане и чистене на общи помещения, дезинфекциране и почистване на санитарни помещения, както и много други в зависимост от обекта.

Услугата, която предлагаме се ценообразува базата на вашите изисквания и квадратура на офисната площ.

В абонаментното почистване на офиси включва почистване на подове, почистване и дезинфекция на санитарни помещения, смяна и изхвърляне на кошчетата за боклук, почистване на работните места, премахване на прах по всички гладки повърхности, почистване на витрини, почистване на врати и дограми, пране на мека мебел при необходимост.

Услугите, включени в абонаментно и еднократно почистване са еднакви. Качеството на изпълнение също. Но при избор на абонаментно почистване вие ще получите много предимство в поне две направления. Абонаментното почистване и договора, сключен с нас ще ни позволи да ви предложим по-д0бри ценови условия. Другото преимущество е че при еднократното почистване вие получавате чист офис, но това ще трае само известен период от време. При абонаментното почистване наш ангажимент е да се грижим за чистотата периодично – седмчно, два пъти на седмица или ежедневно според ващите изисквания.

Ние сме професионалисти в сферата и се стремим нашите услуги да не влияят на основната ви дейност. Можем да извършваме почистването преди работно време, с почивни дни, периодично през деня и т.н. Това зависи от избора ви на план за работа и договора, сключен с нас.