Професионално почистеното работно място – лукс или необходимост

почистено офис помещение

Ако сте бизнес, който обитава офис пространство, въпроса за почистването му, рано или късно ще стане актуален. Все пак става дума за визуалното състояние на ваш обект, както и здравето и комфорта на вашите служители.

След като разгледахме необходимостта от професионално почистване на административни стради, в този текст ще обсъдим темата за почистването и поддръжка на един чист офис от перспективата на професионалист. Ще споделим нашият опит, малко медицинска информация, и като екип с офис, ще ви представим и лична перспектива за това какво значение има за нас чист и приветлив офис.

Отговорност пред екипа и клиента – чистотата като най-добра визитка за бизнеса ви

Ако разполагате с офис пространство, най-вероятно и приемате клиенти, текущи и потенциални. Сами можете да се досетите колко критична точка от впечатляването на потенциален нов клиент, е първата ви среща и това да се представите като специалист и професионалист.

Трудно е ако офисът ви е мръсен, а с наличието на много движение, активност отвън-навътре, следствие преместване или обикновено потребление на пространствата, може да се натрупа доста мръсотия. В зависимост размера на вашият обект и размера на вашият екип, може да се налага почистване веднъж в седмицата, а дори и по-често при обект на централен булевард в София.

Вместо да се мъчите сами, да отделяте ресурс за наемане на хора, които да се грижат за почистването, или да се задоволявате с посредствено почистване, можете да изберете надеждна фирма като Zoom-Clean.eu. С професионално оборудване за вътрешно и външно почистване (като почистването на витрини, за което говорим тук), ние сме способни да поддържаме ваш обект в безупречен търговски вид, ежеседмично, ежемесечно или всеки друг месец.

Какво засяга мръсотията в офис пространството ви – продуктивност и здраве

Когато човек прекарва повече от 8-9 часа на едно място, то започва да оставя своят психологичен отпечатък. В зависимост от самото пространство, този отпечатък може да бъде с позитивна или негативна конотация – до голяма степен, за това допринася и чистотата на офиса.

Мръсотията е синоним на безпорядък, а безпорядъка приканва ума да се чувства сякаш губи контрол – а контрол, порядъка и чистотата са особено важни за гладкото опериране на всеки офис. Колкото по-добре поддържате вашия обект, толкова по-доволни и продуктивни ще са вашите служители – дори да не си дават сметка за това.

Относно потенциални здравословни проблеми от рядко почистван офис, е напълно възможно да се наблюдава увеличаване на заболяванията, настинките, астматични пристъпи и хреми. Особено податливи на това са офис пространствата с мокет като подова настилка, както и тези разположени на комуникативно място както е за много от нашите клиенти в София и Плевен.

Какво е решението на проблема

За да подсигурите здравето, продуктивността, търговският вид и статута си като професионалисти, на които може да им се има доверие, ви препоръчваме често почистване на офис пространството. Този текст не е предназначен да ви обеди в това да ни се обадите, а е предназначен да ви информира за една друга перспектива – такава натрупана от опит.

Как можем да ви помогнем ние

Високото количество фини прахови частици са особено голям проблем, когато става дума здравето на човек. Нашата роля като ваш професионален, абонаментен партньор в поддръжката на чист офис, е да гарантираме висококачествено обслужване при всяко наше посещение.

Консистентните резултати, точност и лоялност на ниска цена ви позволява да мислите напред, без да се притеснявате дали ще изглеждате добре за външният свят. Погрижете се за екипа си, както те се грижат за успешността на бизнеса ви, оставете грижите за почистването на професионалистите и се фокусирайте над важните неща.