Почистване на административни и бизнес сгради

cleaning, employment, work

Определено Zoom-Clean.eu е едно от най-познатите и уважавани имена в областта на професионалното  почистване на административни и бизнес сгради в столицата. Тук можете да намерите цял куп услуги от най-високо качество и на конкурентни цени.

Какво можем да намерим в Zoom-Clean.eu

Разнообразието от услуги, които фирмата предлага, могат да бъдат използвани и комплектовани по различен начин, в зависимост от потребностите на съответната офис сграда или работно място.

Голямо значение, разбира се, има не само пространството и неговия характер, но също така естеството на бизнеса и броя хора, които работят в съответната сграда.

  • Почистване и дезинфекция на санитарни помещения;
  • Изхвърляне на отпадъци от кошчета;
  • Зареждане на хигиенни консумативи в санитарните помещения;
  • Забърсване на врати и парапети;
  • Почистване на работните места и офис техника и още много други.

Качество без компромис

Несъмнено, в настоящите обстоятелства и в условията на пандемия чистотата на работното място е още по-важна. Тя вече е прескочила нивото, в което се поддържа рутинно и се е превърнала в нещо от първостепенно значение.

В подобни условия професионалното почистване има определени предимства, сред които са технологията на работа, по-силните почистващи и дезинфектиращи препарати и техниката, с която почистващата фирма разполага.

Поддръжка на санитарните помещения в офиса

От огромно значение са санитарните помещения и хигиената, която се поддържа там. Тази част от офис сградите винаги е била проблемна по отношение на поддържаната чистота, а именно там като цяло трябва да се поддържа най-високо ниво, тъй като средата предполага наличие на всякакви патогени.

Не по-малко важно е всички санитарни помещения винаги да са заредени с препарати за миене на ръце, с тоалетна хартия, салфетки за подсушаване на ръцете и още много други подобни. Разбира се, голямо внимание се обръща и на поддържането на кошчетата чисти и изпразнени от отпадъци.

Чистота и свежест в общите части

От особено голямо значение е поддържането на общите части на сградата. Тук трябва да се отделя специално внимание на местата, на които се съсредоточват най-много хора и където най-много хора пипат.

Тук няма как да не споменем асансьорите, през които обикновено преминава почти целия човекопоток в самата сграда. Подобно е положението и с перилата на стълбите, където всички пипат без да се замислят.