Какво включва професионалното почистване на жилища

cleanliness, maid, maintains

Професионалното почистване на жилища за много хора, е улеснение без което не могат. Това е до една степен, понеже подобна помощ снема нуждата от това те самите да свършат една мръсна и неприятна работа, от друга степен професионалист го може по-добре, а това е важно за едно семейство, особено ако има малки деца.

Получавате ли това, което очаквате от вашата фирма за почистване

Преди години, това да наемеш фирма за почистване на къщи и апартаменти, беше само за богатите. Но в днешно време, с наличието на толкова много фирми и предложения, цената на услугата намаля драстично, без реално да се загуби качеството.

Не всяка фирма успя да се адаптира към новият пазар, но за сметка на това силните участници в тази сфера, като Zoom-Clean.eu, оцеляха и дори процъфтяха. С вече толкова достъпна услуга, повече и повече хора в София и Плевен, намериха полза от помощта на истински професионалист.

Ако вие не сте се решили да се доверите на професионалист или не знаете какво да очаквате, ще се опитаме да ви помогнем да откриете отговор на въпроса „Кога да наема фирма за почистване и какво да очаквам от нея като услуга?“

1. Почистване на конкретни стаи

Можете да изискате почистване на конкретни стаи, като ограничите достъп до други, като спални, детски помещения и прочее. Това не само ще ви гарантира сигурност, но и възможност да изберете точно къде и колко ще се чисти.

Може би само кухнята изисква повече внимание, или пък банята често се замърсява и нямата силите и времето сами да търкате плочки? Тогава можете да изискате ежемесечно почистване на повърхностите в банята ви. Понякога тези помещения имат мухъл с който не можете да се справите сами и професионалистите в почистването могат да ви помогнат да се избавите от него.

2. Пролетно почистване

Можете да изискате и екип от чистачи да ви помогнат с пролетно почистване на целият ви дом. Това може да бъде както еднократна, така и абонаментна услуга, най-често се препоръчва при силно замърсени домове или такива с голяма площ – кое домакинство може да смогне с дом с над 500 кв/м площ?

3. Основно почистване

Основното почистване е цялостното премахване на всякакви видове мръсотия от основа. Тук отново можете да избирате къде да се фокусират чистачите – под, стени, шкафове, плочки и прочее.

Основното почистване на апартаменти може да излезе по-евтино от това на къщите, тъй като въпросната квадратура е доста по-малка. За сметка на това, получавате по-голяма стойност при къщите, тъй като при тях работата е много повече и следователно си спестявате повече главоболие.

Без значение с какво разполагате, помощта от екип от професионалисти може да се окаже безценна, особено ако замърсяването на пространствата е голямо. Възползвайте се още днес, и се насладете на кристална чистота и пълна дезинфекция на бани, кухни, детски стаи и спални.