Как да почистите къщата си ако сте много заети

lesno pochistvane

Да се живее в 21-ви век има много предимства – здравеопазване, средства, сигурност и много работа, но всичко това идва с цена и тя е свободното ни време. Отвъд всички други отговорности свързани със семейство, работа и множеството ангажименти, на малко хора им остава времето сами да чистят домовете си пълноценно.

За да осигурим някакви отдушник на създалото се напрежение и недостиг на възможност и свободно време, днес от Zoom-Clean.eu ще представим няколко неща, които можете да направите, за да получите безупречно почистен дом дори когато сте много заети.

Купете си автоматизиран помощник – почистващ робот

Един начин за запазване на чист дом, са чистещите роботи, които поемат грижата за почистването на пода. Тяхното огромно предимство, пред всички останали средства за хигиена на дома, е че са изцяло автоматизирани и не изисква почти никаква човешка намеса.

Техните множество сензори ги напътстват през лабиринта на вашия дом и така те могат, само за няколко часа, да оберат по-голямата част от мръсотията. Но колкото и привлекателни да изглеждат като предложение, тези роботи имат своите ограничения и липси на функционалност.

Едно от тях, е че не обират всички видове мръсотия – особено когато става дума за мокри петна. Друг недостатък, е че трудно преминават от един вид повърхност към друг.

Това ще рече, че ако вашите подове са покрити с килими, пътеки и ламинат, то един подобен робот може да се затрудни с качественото им почистване наведнъж.

Възползвайте се от професионалните услуги на Zoom-Clean.eu

Винаги можете да намете професионалисти като Zoom-Clean.eu, за почистим дома ви при нужда. Нашите услуги са именно пригодени за семейства, които изпитват трудност да се справят с мръсотията в дома си.

Няма значение дали това се дължи на заетост, или защото петната по пода са засечени и не могат да се премахнат с обикновени домашни почистващи препарати и уреди.

Друго предимство на тази услуга пред роботите, е че не само чистят подови покрития, но и всичко друго по дома ви. С нас няма нужда да се занимавате или да ангажирате свободното си време – получавате много повече като качество и мащаб.

Ние се справяме със всичко – от прозорци до баня, хладилници и всички други повърхности в дома ви.

Наемете редовно почистване на домове

Голямото предимство на професионалните услуги, е че те предлагат редовно почистване срещу абонаментна такса. Таксата на такава услуга би трябвало да е по-ниска от редовната, еднократна такса за почистване, или поне такава е практиката на екипа на Zoom-Clean.

Подобен вид абонаментна услуга позволява на всеки наш клиент да отдъхне от тежестта на домашната работа и да разчита на всички резултати, които би постигнал сам, но не може. Нещо повече от това, ние сме способни да постигнем наистина престижна чистота, която да трае по-дълго време и да подобри състоянието на вашия дом.

Това е възможно само и единствено благодарение на здравата работа и труд на екипите, които изпращаме при вас. С абонаментна услуга получавате редовно почистване на по-добра, преференциална цена, и най-вече получавате сигурност и знание, че домът ви е в отлично състояние.

Доверете ни се още днес и разберете, че животът може да бъде и лек – вече и в други градове освен София.