Как да изберем фирма за почистване на бизнес сгради

office cleaning

Чистотата е важно нещо за добре функциониращ офис. Тя е синоним на комфорт и дори уют, а това са важни аспекти за постигане на по-голяма ефикасност в работата. Научихте вече и за необходимостта от поддържане на чисти витрини.

Ако искате да запазите професионалния облик на своето офис помещение, най-вероятно вече сте се замислили за наемането на фирма за почистване на офиси. Ето какво трябва да знаете, преди да направите вашето решение.

Задължително – абонаменти, гъвкавост, добро обслужване и ниски цени

При избор на фирма, за вас е важно освен да чистят добре, също така и да предоставят адаптивност към вашите нужди. Може би ви предстои важна среща с клиент и искате да направите добро впечатление – почистващата фирма трябва да се адаптира към вашите офис нужди.

Фирмата работи с абонамент

Абонаментното почистване ви освобождава от ангажимента да се обаждате всяка седмица или месец. Една професионална фирма за почистване би трябвало да ви предостави абонаментна услуга в която включва всички важни за вас аспекти от поддръжката на офис пространството ви.

Имат възможност за гъвкавост

Гъвкавостта на тази услуга, освен да покрива обичайните ви нужди, би трябвало също така да може да се адаптира към изникнали нови такива. Абонамента би трябвало да може да се оформя по всяко време на договорения период, като по този начин да се добавят или премахнат услуги – така получавате персонализирано обслужване.

Друг важен аспект, както споменахме по-горе, освен насрочените посещения, е възможността да се покрият и извънредни ваши нужди. Офис пространствата са динамична среда, може би се с случило някои да разлее нещо или саксия с цветя да се обърне – не е добре тази нечистотия да остава до насрочената по абонамент визита от чистачите.

Добро обслужване и бърза реакция

Би трябвало, когато имате нужда от промяна или спешна визита от почистващи екипи, да получите мигновена обратна връзка. Друг важен аспект, които често се пропуска в България, е контрола на качеството от централата.

Доброто обслужване не се изчерпва само с учтивост по телефона, а е необходимо изграждане на реална връзка с клиента – като е добре да се проверява работата на изпратените екипи.

Чрез тази проверка се гарантира, че обещаното качество, за което се заплаща, бива доставено и то без да се прекъсва дейността на фирмата-клиент.

Ниски цени за почистване на офиси от Zoom-Clean.eu

Ако ви е трудно да намерите фирма, която олицетворява всички тези качества, и то на ниска цена, напълно ви разбираме. За това от Zoom Clean развихме специална програма за работа с офис управители и собственици на бизнеси, за да предостави точно това, което липса в бранша.

С наш ще намерите не само отношение, но и педантично следене за качество, с нотка на адаптивност и реален професионализъм.