Вишки под наем

Търсите нещо, което да ви издигне на нови висоти? Нещо, което е да е стабилно, вярно, но и подвижно? Не ви се катери със стълба или спуска с въже? Значи търсите вишки под наем от Zoom-Clean.eu – професионалната фирма за отдаване на вишки, външно и вътрешно почистване.

вишка модел

АВТОВИШКА ПОД НАЕМ - КАКВО Е ВАЖНО ДА ЗНАЕМ

Това да се наеме автовишка под наем е доста лесна задача – единствено е нужно да ни се обадите, да заявите дата и час, място и какъв вид вишка желаете да наемете и всичко друго е подробност. Няма значение дали сте фирма за озеленяване, монтажисти на реклама, професионални алпинисти или частно лице – ние предлагаме удобно обслужване целогодишно.

ВИДОВЕТЕ ВИШКИ И ТЯХНАТА СПЕЦИФИКА НА РАБОТА

Вишката е особено полезен вид машина, която позволява на човек, или екип от хора, да се издигнат безопасно до височини, които не са достижими от стълба. Има няколко основни вида вишки, всяка от които има своите собствени предимства и недостатъци.

ТЕЛЕСКОПИЧНИ ВИШКИ

Това са вишки, които разполагат както с раменно разгъване, така и с телескопично разгъване, което може да бъде насочване в различни посоки. Нашите телескопични вишки се разтягат до 22 метра, като има обсег от 15 метра радиус от основата на тяхната стабилизация – могат да се управляват както от коша така и от оператор на земята.

Необходимо е управляващият да има лиценз и книжка за управляване на вишка от подобен или по-висок клас. За работа в коша са нужни обезопасяващи колани и каски – може да поеме до 2-ма души от 80 килограма и 15 килограма инструменти.

САМОХОДНИ АВТОВИШКИ

Самоходните вишки са особено приятен и мобилен вид вишка, която разполага с голям диапазон от подвижност.

Те са няколко класа, които могат да бъдат задвижвани и премествани от контроли разположени в коша.

Те се наричат самоходни, тъй като могат да се движат автономно и нямат нужда от стабилизация.

За сметка на това, нямат толкова голям хоризонтален обсег при статичност, както е при стабилизиращите вишки.

НОЖИЧНИ АВТОВИШКИ

Това са вишки, които имат способност да се изкачват изцяло вертикално. В зависимост от модела може да има възможност за разпъване на коша с 0.5 от текущия размер на коша, и така да се покрие повече площ в хоризонтала.

Те могат да бъдат управлявани както от коша, така и от земята с дистанционно, и има няколко различни вида, които се различават в размер, подемна способност и височинен диапазон.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВИШКИ

Това са вишки, които се задвижват с хидравлика и електрически мотори, имат нужда от постоянна връзка с електро преносна мрежа или генератор способен да захрани цялостно вишката.

Те могат да бъдат както статични така и подвижни, самоходни и телескопични – много често са с малък размер и по-нисък капацитет за повдигане на тежест.

автовишка

ПРАВИЛА ПРИ НАЕМ И УПРАВЛЕНИЕ НА ВИШКИ

Zoom-Clean.eu внимателно следва правилата за експлоатация и дистрибуция на услуги с автовишка, за това изисква от своите клиенти-наематели да разполагат със съответната официална квалификация. Ако вашият екип не разполага с официално акредитиран шофьор, ние можем да предоставим такъв с цена по договорка.

ЦЕНА ЗА НАЕМАНЕ

Време Цена
Първи и втори час 35,00 лв
Всеки следващ час 30,00 лв
Наемане за ден 250,00 лв
Транспортни разходи 0,80 лв/километър
*Вишките се отдават със сертифициран машинист на хидравлична работна площадка.

ЗАЩО ДА НАЕМЕТЕ ВАШАТА АВТОВИШКА ОТ ZOOOM CLEAN

Ние разполагаме с разнообразен автопарк от самоходни и статични автовишки. Всяка машина преминава редовна инспекция и поддръжка, за да се гарантира безопасната и оптимална експлоатация – така няма да останете изненадани.

За най-добрата автовишка под наем цена изберете хората с опит, професионално отношение и подход.

автовишка
вишка с кош
вишка за височини
почистване с вишка
ВИШКИ ПОД НАЕМ ОТ ZOOM-CLEAN.EU

Голямо разнообразие от вишки под наем за София и Плевен на ниски цени от zoom-clean.eu.

Цената за наем на вишка от нас зависи от няколко различни фактора – местоположение, вид на вишката, която искате да наемете, време за наемане. За да ви дадем повече информация можете да се свържете с нас на посочените телефони или чрез контактната форма

Ние разполагаме с различни модели вишки – самоходни, автовишки, ножични и телескопични. Всеки модели има различна височина за работа и трябва да се съобразите с това при наемането му.  Ако имате проблем и не знаете кой ще е най-удачният вариант за вас, наш консултант ще ви даде допълнителна информация и ще ви насочи към правилният за вас модел.

Разбира се. Ние ще предоставим не само наетата от вас вишка, но и специалист, който да я управлява, за да можете да свършите работата, която сте планували.

Периодът на наемане е различен – от няколко часа, ден, седмица до месец. Това зависи само от вас и работата, която трябва да свършите. Да допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените телефони.