Препоръки

ПРЕПОРЪКИ ОТ КЛИЕНТИ

Много сме доволни от качеството на предлаганите услуги. Офисите и витрините ни блестят от чистота.
Никога не е било толкова лесно да поддържаме чистота в различните помещения на Mall Sofia.
Обадихме се за да поръчаме измиване на килим и от ZOOM-CLEAN.EU свършиха перфекно задачата. Килима никога не е бил толкова чист.
Имахме проблем измиването на фасадата - висока сграда, на неудобно за достъпване място. Благодарение на услията на ZOOOM CLEAN и техниката, с която разполагат намерихме решение.
Когато дойде време за пролетно почистване най-омразмо ми е да чистя прозорци. Затова се доверих на фирма ZOOOM CLEAN и съм очарована от резултата. Ще ги ползвам пак за следващото почистване.
Трудно е да имаш всички инструменти, които са нужни за бизнеса по ремонт на покриви. Затова услугата вишки под наем е перфектна за мен. Винаги на време, коректни и професионалисти - фирма ZOOOM CLEAN ми помагат да съм отговорен към моите клиенти.
След продължителен ремонт финалното почистване беше това, което ни накара да се обърнем към професионална фирма за почистване. Екипа на ZOOM-CLEAN.EU се справи за рекордно кратко време с всички строителни отпадъци.
Доверихме се на фирма ZOOOM CLEAN за почистване във входа ни. Изключително доволни сме от качеството на работа и професионализма им
Мозайката във входа ни имаше нужда от подновяване, но с техниката за шлайфане и полиране, както и професионалното отношение на екипа от ZOOM-CLEAN.EU вече изглежда като нова.