Почистване след ремонт

Ремонтът вкъщи е една от дейностите, които генерира и най-много битови отпадъци. Съвсем резонно почистване след ремонт е услуга, която предлагаме на нашите клиенти именно при подобни обстоятелства. Използването на услугите на фирма за почистване, особено, когато говорим за ремонтно почистване у дома е повече от добра идея. Така ще бъдете сигурни, че всичко ще изглежда перфектно чисто и свежо, когато приключим. Причините за избора на професионални услуги са множество, но най-вече можем да говорим за внимание към детайлите. Внимание, натрупано през годините, в които ние от ZOOOM Clean сме се сблъсквали с най-различни предизвикателства.
група почиства басейн

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ – КАКВО ВКЛЮЧВА УСЛУГАТА

Освен с висококвалифициран и опитен екип, ние разполагаме и със специализирана техника, която да се справи дори с най-сложните предизвикателства при почистването на вашия дом или офис.

Ето какво включва самата услуга:

състояние след ремонта
почистено
преди почистване
краен резултат

ЦЕНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ

Цената на услугата зависи от обема на работа, който трябва да се извърши.

Обадете се сега на 0887-45-02-09 или 0899-11-66-74 и специалист ще ви обясни техниките и начините на почистване след ремонт които ние прилагаме.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ

Ето някои от най-честите аргументи, които нашите клиенти ценят, когато потърсят този тип услуга от фирма като нашата:

  • Внимание върху детайлите, благодарение на многогодишния ни опит;
  • Безкомпромисно качество на всички нива;
  • Опитен екип, който знае къде се натрупва прах и мръсотия;
  • Персонален подход при почистване според спецификата;
  • Коректно ценообразуване, според ресурса, които е необходим;
  • Кратки срокове, защото знаем, че искате да се нанесете възможно най-скоро;
  • Коректност и грижа в полза на клиента.

Няма да ви излъжем, ако кажем, че опита при подобни почиствания е изключително ключов за постигането на оптимални резултати, каквито клиентите очакват.

Няма как човек, който е свикнал да чисти по стандартен начин да се справи толкова добре, просто защото обстоятелствата са различни, а това резонно изисква и по-специализиран, стандартизиран и ефективен подход.

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ ОТ ZOOM-CLEAN.EU

Изпитвате затруднения как да почистите дома или офиса си след ремонт - доверете се на zoom-clean.eu и услугата ни почистване след ремонт.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)

Избирайки професионална фирма за почистване вие спестявате много време, нерви и съответно пари. Ние ще изчистим стрителните отпадъци вместо вас и ще предадем обекта готов за експлоатация.

Това зависи изцяло от вас. За нас е необходимо да осигурите достъп до обекта, за да можем да свършем работата за която сте ни наели.

Разбира се. След като се свържете с нас ние ще изготвим план за почистването, в който ще бъде включен и времевият период за извършване на услугата. Ако имате нужда от бързо и качествено почистване, дори това да включва и почивни дни, ние ще се справим със задачата.