Почистване на входове

Когато видите сграда, независимо жилищна или офис първото впечателение се създава от фасадата и общите части на входа.  Поддържането на общите части чисти е задължение на всички живущи в сградата.

Почистването на общи части е процес, който е жизнено необходим за всеки един блок. Колкото повече са етажите, респективно живущите във блока, толкова по-голямо е замърсяването на входа. За съжаление твърде често това е и повод за дрязги и неразбирателства между живущите.

Решението е наемане на професионална фирма за почистване на входове.  ZOOOM Clean разполага с екипи от професионалити, които бързо и на достъпна цена ще изчистят и ще се грижат за постоянната чистота на вашия вход.

ПРОЦЕДУРА ПО ПОЧИСТВАНЕ НА ЖИЛИЩНИ ВХОДОВЕ

Услугата, която предлагаме включва следните дейности:

  • Измитане на стълбищата и всички общи части;
  • Почистване на асансьор;
  • Почистване на входна врата;
  • Забърсване на пощенски кутии;
  • Забърсване на парапети;
  • Старателно измиване със специалени препарати – за под, за прозорци, за парапети;
  • Други договорени дейности.

АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ОБЩИ ЧАСТИ

Динамичното ни ежедневие не ни позволява да се справим сами с хигиената на общите части. Еднократно всеки може да се включи и да направи нещо по въпроса, но в един по-дълъг период от време това задължение започва да натежава. 

Хората нямат време и започват да търсят професионална фирма, която да поеме ангажимент за чистотата на общите части. 

Затова ние от ZOOM-CLEAN.BG предлагаме услугата абонаментно почистване на общи части в жилищни сгради. 

Абонаментното почистване включва всички изброени дейности  от основното почистване на входове и се извършва според договора за почистване. 

Услугата се извършва от опитни специалисти, качествена техника и екологични почистващи  препарати.

При абонаментно почистване и сключване на договор имаме възможност да съставим индивидуален план за посещенията и отстъпки в цената.

Периодичността на почистване (ежедневно, седмично или месечно) зависи както от изисканията на клиента, така и от различни фактори – итензивност на натоварването и сезонност например.

Избирайки абонаментното почистване вие получавате отстъпка от цената и сигурност, че входа ще блести от чистот

ЦЕНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ВХОДОВЕ

Цените за услугата „професионално почистване на входове“ се определят след безплатен оглед на сградата и запознаване нуждите и изискванията на клиентите.

Има различни фактори, които определят цената – броя на етажите в сградата, броя на посещенията и честотата на почистване.

Ако има допълнителни изисквания към нас, те също биха могли да окажат влияние върху крайната цена.

Конкретни цени се определят след оглед на обекта и зависят от степентта на замърсеност, условия на труд,  количествата на площите за почистване и др. Оглед на обекта и изготвяне на оферта не се заплаща.

Обадете се сега на 0887-45-02-09 или 0899-11-66-74.

ПОЧИСТВАНЕ НА ВХОДОВЕ ОТ ZOOM-CLEAN.EU

Осигурете си чист и уютен вход с услугата почистване на входове от zoom-clean.eu