Контакти

СВЪРЖЕТЕ СЕ НАС

Като една от водещите фирми за почистване на офиси в София и Плевен, ние се стремим да отговорим на вашите очаквания в областта на почистването.

На страницата са изписани начините за контакт с нас – телефон и имейл. При въпроси може да ни потърсите на посочените телефони или чрез контактната форма.

Служител на фирмата ще отговори на въпросите ви и ако е необходимо ще поиска допълнителна информация за услугата от която се интересувате – почистване на офис сграда, почистване на къща или апартамент или наемане на вишки за района на София.

При необходимост от оглед служител от фирмата ще се свърже с вас за уточняване на удобен за вас ден и час.

ZOOM-CLEAN.EU

„Зууум“ ЕООД


гр. Плевен, ул. „Уилям Гладстон“ 16,
ЕИК: 114690039,

управител: Огнян Георгиев

 

 

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ

тел: 0887 450209

  • за София, Монтана, Враца, Видин, Плевен

тел:0899 116674

тел: 0898 918673

  • за Ловеч, Габрово, Севлиево, Троян, Велико Търново
zooom

e-mail: office@zoom-clean.eu

ФОРМА ЗА КОНТАКТИ

    Технологията на работа, която прилагаме е различна при всеки наш клиент. В зависимост от услугата, която сте избрали ние ви предлагаме индивидуален подход и гарантирано качество.

    Продуктите, които използваме са екологични и не увреждат повърхностите, върху които се използват. Те са доказано антибактериални и антиалергични. Нашите препарати унищожават над 99% от познатите вируси и микроби.

    Цената зависи от вида на избраната от вас услуга. На всяка страница с услуги има цени, а ако имате необходимост от пояснения не се колебайте да се свържете с нас чрез указаните телефони.