Почистващата система Rainbow е последната стъпка в еволюцията на напълно революционната система за домашно почистване. Основана на принципа „Мократа прах не лети”, Rainbow използва уникална филтрираща система, базирана на водата, за ефективно премахване на мръсотията и праха от Вашия дом.
Защо е необходимо да използвате Почистващата система Rainbow.
Най- често в нашите домове съществуват микроорганизми , кито са невидими за нашето око. Те живеят сред нас, хранят се от нас и причиняват вреди, които са трайни и необратими. Най често срещания микроорганизъм в средата в която живеем е домашния АКАР.
Акарите са малки паякообразни животни които виреят в тъй наречен домашен прах в нашите домове.
1. Акарите практически живеят във всички матраци, дивани , килими, мокети и спално бельо.
2. В 1 гр. прах има до 25000 акари.
3. В едно легло има средно по 2 млн. акари. Това е твърде много за едно легло, на което спим.
4. Акарите се плодят на всеки две-три седмици.
Вреди: счита се че са най-опасните и чести причинители на астма по целия свят и опасни за нашите деца, и именно това са случаите на алергии към домашния акар. Един акар произвежда около 20 високо-алергични фекални топчици на ден. Алергични реакции са следните които могат причинят различни заболявания: астма , сенна хрема, запушен нос, кихане, ринит, конюктивит, сълзене на очите. За алергията и астмата не съществува лечение което да ни предпази ,от акарите.пазете домовете си тези опасни микроорганизми, които ги има в нашите матраци и ги поглъщаме когато спим нощно време,и оттам идват всичките заболявания на човешкия организъм.
Чистенето с обикновена прахосмукачка е неефективно. Тя не може да достигне до всички акари.