За нас

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ?

Ние сме на пазара и предлагаме нашите услуги повече от 15 години.

Ние не просто почистваме вашият дом или офис. Ние знаем че това е важно за вас, т.е е важно и за нас.

Осъзнаваме че нашата работа е нещо повече от услуга по почистването. Поверявайки ни вашият дом или офис вие ни се доверявате и разчитате на професионализъм и коректност.

Качеството на работата ни говори и за нас самите. Не можем да си позволим да предадем некачествено изчистен обект, защото държим на репутацията си и на клиентите си.

Ние ще ви дадем възможност да прекарвате повече време със семейството си или да обърнете повече внимание на бизнеса си, защото знаем че това е важно за вас. Наемайки ни вие може да се сигурни че получавате:

  • Професионално отношение;
  • Качество на изпълнената услуга;
  • Конкуренти цени.

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА ОТ ОСТАНАЛИТЕ ФИРМИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ

Да, повечето фирми в браша разполагат с технника и опитни екипи, но това не е достатъчно.  Важно е отношението към клиента, вникването в детайлите на поставените задачи и изисквания, и най-вече качеството на обслужаване.

Знаем че времената в които живеем са много динамични и затова се стремим  да отговорим на нуждите ви, като сме гъвкави и адаптивни на променящите се условия . Това което ни позволява вече 15 години да сме най-добрата фирма за почистване е индивидуалният подход към всеки клиенти и неговите проблеми.

Не се притеснявайте да се обърнете към нас ако имате въпроси по теми свързани с почистването и услугите, които предлагаме.

Техниката, която използваме за почистване на къщи, апартаменти и офиси е на водещи фирми в бранша. Препаратите ни са екологично чисти и  антиалергични. Ако искате да бъдете част от него, то единственото, което се изисква да направите, е да се свържете с нас. Предлагаме професионално, енднократно и абонаментно почистване и хигиенизиране на домове, офиси, промишлени и  административни сгради.

Друга наша услуга от която можете да се възползвате е отдаване на вишки под наем. При необходимост от автовишка, хидравлична или телескопична вишка то ние предлагаме голямо разноотбразие от машини на атрактивни цени.