Почистващата система Rainbow е последната стъпка в еволюцията на напълно революционната система за домашно почистване. Основана на принципа „Мократа прах не лети”, Rainbow използва уникална филтрираща система, базирана на водата, за ефективно премахване на мръсотията и праха от Вашия дом.
Защо е необходимо да използвате Почистващата система Rainbow.
Най- често в нашите домове съществуват микроорганизми , кито са невидими за нашето око. Те живеят сред нас, хранят се от нас и причиняват вреди, които са трайни и необратими. Най често срещания микроорганизъм в средата в която живеем е домашния АКАР.
АКАРИТЕ СА МАЛКИ ПАЯКООБРАЗНИ ЖИВОТНИ КОИТО ВИРЕЯТ В ТЪЙ НАРЕЧЕН ДОМАШЕН ПРАХ В НАШИТЕ ДОМОВЕ.
1.АКАРИТЕ ПРАКТИЧЕСКИ ЖИВЕЯТ ВЪВ ВСИЧКИ МАТРАЦИ, ДИВАНИ , КИЛИМИ ,МОКЕТИ И СПАЛНО БЕЛЬО.
2.В 1 ГР. ПРАХ ИМА ДО 25000 АКАРИ.
3. В ЕДНО ЛЕГЛО ИМА СРЕДНО ПО 2 МЛН.АКАРИ. ТОВА Е ТВЪРДЕ МНОГО ЗА ЕДНО ЛЕГЛО, НА КОЕТО СПИМ.
4. АКАРИТЕ СЕ ПЛОДЯТ НА ВСЕКИ ДВЕ-ТРИ СЕДМИЦИ.
ВРЕДИ : СЧИТА СЕ ЧЕ СА НАЙ-ОПАСНИТЕ ПРИЧИНИТЕЛИ И ЧЕСТИ ПРИЧИНИТЕЛИ НА АСТМА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ И ОПАСНИ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА , И ИМЕННО ТОВА СА СЛУЧАИТЕ НА АЛЕРГИИ КЪМ ДОМАШНИЯ АКАР. ЕДИН АКАР ПРОИЗВЕЖДА ОКОЛО 20 ВИСОКО-АЛЕРГИЧНИ ФЕКАЛНИ ТОПЧИЦИ НА ДЕН. АЛЕРГИЧНИ РЕАКЦИИ СА СЛЕДНИТЕ КОИТО МОГАТ ПРИЧИНЯТ РАЗЛИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ:АСТМА , СЕННА ХРЕМА , ЗАПУШЕН НОС , КИХАНЕ , РИНИТ , КОНЮКТИВИТ, СЪЛЗЕНЕ НА ОЧИТЕ. ЗА АЛЕРГИЯТА И АСТМАТА НЕ СЪЩЕСТВУВА ЛЕЧЕНИЕ КОЕТО ДА НИ ПРЕДПАЗИ ,ОТ АКАРИТЕ.ПАЗЕТЕ ДОМОВЕТЕ СИ ТЕЗИ ОПАСНИ МИКРООРГАНИЗМИ КОИТО ГИ ИМА В НАШИТЕ МАТРАЦИ И ГИ ПОГЛЪЩАМЕ КОГАТО СПИМ НОЩНО ВРЕМЕ,И ОТТАМ ИДВАТ ВСИЧКИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ.
НЕ ЧИСТЕТЕ ДОМОВЕТЕ СИ С ОБИКНОВЕНИ ПРАХОСМУКАЧКИ ЗАЩОТО НИЩО НЕ ПОСТИГАТЕ С ТОВА ПРОСТО ПРАХТА СИ ОСТАВА.